Mijn fotografie workshops zijn gericht op het ontwikkelen van specifieke concepten, het benadrukken van de essentiële rol van storytelling in je foto's, het werken met modellen en het begeleiden van poseer technieken.

Creativiteit en viering van vrouwelijkheid staan centraal: de workshops zijn ontworpen om creativiteit en vrouwelijkheid te ontdekken en te vieren. Samen duiken we in de wereld van fotoshoots, waarbij we zowel de subtiele als krachtige aspecten van vrouwelijkheid verkennen. Van artistieke naaktfotografie tot verfijnde modebeelden - alles doordrenkt met elegantie en schoonheid.

Tijdens deze workshops zullen we dieper ingaan op enkele onderwerpen en fotoshoots uitwerken:

  • Het werken met modellen, met eventueel een kleine focus op lingerie-fotografie.
  • Het verkennen van brainstormtechnieken: hoe kom ik op ideeën voor fotoshoots en hoe werk ik deze van A tot Z uit.
  • Het opbouwen van settings die dienen als achtergrond voor het fotograferen van modellen.
  • Het werken met zowel daglicht als flitslicht in een binnen- en buitenlocatie.

In de wereld van de fotografie is de concurrentie meedogenloos. Succes draait niet alleen om het vermogen om prachtige foto's te maken, maar om veel meer dan dat. Met mijn unieke framework kun je in slechts één dag (of weekend) alle cruciale aspecten van je eigen bedrijf versterken. Bovendien bieden we een volledige dag aan waarin je samenwerkt met een professioneel team van modellen, make-upartiesten, stylisten, setdressers, enzovoort, om mee samen te werken. Zo ga je naar huis met een uitgebreid portfolio vol indrukwekkend werk. Dit programma belicht alles wat ik zelf graag had willen weten toen ik meer dan tien jaar geleden begon.


Jullie ontvangen ook een boeiend cursusboekje waarin alle essentiële aspecten van fotografie worden behandeld, gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Natuurlijk staan er ook talloze handige tips in over mijn werkwijze! :-)


Elke workshop vindt op een andere locatie plaats, en telkens weer streven we ernaar om jullie te laten fotograferen in de meest adembenemende omgevingen. Per jaar organiseren we 2-3 edities van deze workshops. Binnenkort worden de nieuwe data voor de editie in augustus/september aangekondigd! 

Als je meer informatie wilt ontvangen, stuur me gerust een e-mail! Ik beantwoord graag al jullie vragen. <3